نویسنده = دستار، بهروز
تاثیر سطوح مختلف عصاره مالت و سین بیوتیک برعملکرد، فراسنجه های خون و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 15، شماره 3، آبان 1402، صفحه 145-150

10.22034/aej.2022.359610.2872

محمد صالح بهزادی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ مژگان سلمانیان


اثر افزودن عصاره هیدروالکلی بادرنجبویه (Melissa officinalis) به رژیم غذایی بر توسعه غدد هیپوفارنژیال، تولید عسل و رشدکلنی های زنبورعسل (Apis mellifera)

دوره 14، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 317-324

10.22034/aej.2022.331022.2764

رقیه شهباززاده؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسین محب الدینی؛ بهروز دستار؛ رضا اشرفی پارچین


بررسی اثر سلنیوم آلی و معدنی بر سیستم ایمنی، صفات تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار

دوره 13، شماره 2، مرداد 1400، صفحه 135-142

10.22034/aej.2021.136308

زهرا تهامی؛ بهروز دستار؛ احسان اسکوییان؛ سیدرضا هاشمی


ارزیابی کیفیت پروتئین تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری در مقایسه با کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 69-76

محسن رجب زاده نسوان؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ امید عشایری زاده؛ مرتضی خمیری


بررسی کیفیت آب و رشد بچه ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) تحت تغذیه با جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین در سیستم بیوفلوک

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 191-198

مهسا محمودی خوش دره گی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ بهروز دستار